Myrte Kempen - Ondernemen met Daily Joy & Focus
Myrte Kempen - Ondernemen met Daily Joy & Focus
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
BLOG
Waardevolle inzichten en informatie
Daily Joy & Focus
Bekijk het overzicht van blog-artikelen. Waardevolle inzichten voor iedereen die wil ondernemen met Daily Joy & Focus.
TIP!
Geschreven door Myrte Kempen
Zolang ik me kan herinneren, zijn mijn figuur en mijn gewicht een waar struikelblok in het realiseren van mijn doelen. De onzekerheid die ontstaat door het hebben van het niet-ideale figuur met bijgaand gewicht, blijft voor mij zorgen voor een continue drempel en heeft mij al van zoveel kansen weerhouden. 
Geschreven door Myrte Kempen
Uren kon ik ernaar kijken: de betoverde Indische waterlelies in de Efteling, bij het sprookje van koningin Fabiola. Al die jaren later, inspireren de waterlelie en de lotus me nog altijd om te dromen en te bloeien, ook in de moeilijke tijden. Want de kracht van de Lotus – een plant die groeit in het donkere moeras, maar zelf zo puur, mooi en schoon is – hebben wij als mens ook.
Geschreven door Myrte Kempen
Dit verhaal gaat over het krijgen van kansen, loskomen van verwachtingen die anderen van je hebben, en het vertrouwen in jezelf. De mate waarin geld ons inflexibel maakt en hoe we daar los van moeten komen. De manieren waarop je kansen kan zien en hoe gemiste kansen grote leermomenten kunnen zijn.
Geschreven door Myrte Kempen
Een bericht dat ik moest schrijven en delen. Het gaat over het ontstaan van mijn nieuwe leven. Een leven met ‘Daily Joy & Focus’. Een lifestyle die ik samen met mijn man Raymond gecreëerd heb. Een lifestyle die me de ruimte bied voor de dingen die echt belangrijk voor mij zijn en me in staalt stelt dagelijks te genieten.


Funnel Connected Website Template via Ementes.

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaringGebruiksvoorwaarden