Ementes Chasing Success
Myrte Kempen - Ondernemen met Daily Joy & Focus
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
OVER MYRTE
Zo'n 10 jaar geleden leek ik alles te hebben wat nodig was om een succesvolle 30'er te zijn. Een prachtig gezinnetje, een leuke partner en een bloeiende business, 2 luxe auto's en een groot huis in een Tilburgse Venixwijk. 'The Dutch Dream' leek voor mij weggelegd, maar toen ik onverwacht chronisch ziek werd, stortte mijn wereld in. De diagnose was Reuma Artritis: een auto-immuunziekte die niet te genezen is.

Ik verloor grip op alles wat mij lief was. Mijn energieniveau was below zero en ik had dagelijks heel veel pijn. Ik ploeterde me door de dagen en voelde me doodongelukkig. Er moest iets gebeuren.

Het was tijd voor een krachtige keuze. Ik besloot mijn succesvolle bedrijf  los te laten en te verkopen en mijn focus te leggen op een nieuw doel: een goede gezondheid en zoveel mogelijk uit het leven te halen als voor mij mogelijk was. Dit waren best uitdagende doelen voor iemand met een pittige auto-immuunziekte. Het was een zware weg, met vallen en opstaan. Maar in deze periode leerde ik meer, dan ik op welke school ooit heb geleerd. Dit waren de lessen van het leven. 

Ik leerde om krachtige keuzes te maken. En dit alles met als doel om een optimale balans tussen tijd, energie en geld te creëren. Kies je voor het één, dan gaat het vaak ten koste van het andere. Ik ontdekte dat ondernemen voor mij de enige manier was om deze balans in stand te kunnen houden. En dat wat meer hebben van het een, niet hoeft te betekenen dat de rest automatisch minder wordt. Ondernemen met 'Daily Joy & Focus' werd mijn nieuwe levensmotto. Zo heb ik voor mezelf een ideaal leven gecreëerd. Dagelijks is er ruimte voor mijn ambities, persoonlijke groei en geniet ik ten volle van al het moois wat het leven te bieden heeft. 

Geen zorgen over geld en doen wat je leuk vindt en waar ik gelukkig van word. Als ik het kan, is het voor iedereen mogelijk! Het is daarom mijn missie anderen te helpen, door te ondernemen met Daily Joy & Focus . 

Chase your dreams, set goals and live Life,
Myrte Kempen

Op zoek naar een sparringspartner?

Facts (1/5)
Geboren: 11-09-1977 in Apeldoorn. Woont in: Noordwelle, het mooiste plekje van Zeeland. Opleiding: MAVO, MDS, Small Business (drop-out :-))  Passies: ondernemen, wandelen met de honden, ontdekken, schrijven, yoga, snowboarden. Imperfecties: reuma artritis, dyslexie, altijd net iets te dik ;-) en chaotisch. Perfecties: Het beste uit alles en iedereen naar boven willen halen; uit het leven, uit de dagen, uit de liefde, uit vriendschappen, tijdens gesprekken en uiteraard tijdens het werken met ondernemers.
Facts (2/5)
De dochter van: Ron en Hella. De zus van: Dennis. Het gezin waarin ik ben opgegroeid, was warm en vertrouwd. Ik mocht mezelf zijn. Ik was een eigenwijze, onbegrensde dromer vol van fantasie en creativiteit. Dankbaar dat de grenzen nooit te strak waren. Hierdoor heb ik geleerd van de fouten die ik mocht maken. 
"A girl should be two things: who and what she wants."
- Coco Chanel -
Facts (3/5)
Moeder van: Bodhi (2004), Venna (2006) en Reeva (2017) Moeder zijn is voor mij het ultieme cadeau van het leven. Dankbaar dat ik 3 geweldige kids op de wereld heb mogen zetten. Moeder zijn is een verantwoordelijke, uitdagende, vermoeiende, maar vooral een hele leuke job. De wereld door de ogen van een kind, is zoveel mooier! Kinderen denken in dromen en mogelijkheden, ze zijn puur en vol van passie. Ik ben best streng, maar leer mijn kinderen dat als ze echt iets willen, dat er heel veel mogelijk is. Het benutten van je talent, het op de juiste manier gebruiken van je tijd, geld en energie. Ik laat ze het leven ervaren, maak ruimte voor het maken van fouten en leer ze dat niets vanzelf gaat. Dat je door het maken van de juiste keuzes, van een droom een doel kan maken en dat doelen bereikt kunnen worden.
Facts (4/5)
Vrouw van: Raymond. In 1996 werden we verliefd, niet wetende dat we zoveel mooie avonturen zouden gaan beleven. Samen gingen we ondernemen, werden we ouders, ervaren we dat het leven soms pittig kan zijn, maar dat het leven vooral mooi is. We stimuleren elkaar en groeien samen, volgen onze ambities en halen het beste in elkaar naar boven. We wonen, werken en leven samen. Gunnen elkaar om de beste versie van onszelf te zijn. Love you to the moon and back. 
Facts (5/5)
Baasje van: Storm en Flaka. Honden zijn een rode draad in mijn leven. 'Zo trouw als een hond': de vriendschap met een dier is puur en los van oordelen en verwachtingen. Mijn honden zorgen ervoor dat ik dagelijks beweeg. Hoe ik me voel of wat voor weer het is, staat hier los van. Een wandeling in de natuur, strand, duinen of bos geeft mij het gevoel van ultieme vrijheid. Dagelijks start ik mijn werkdag met een wandeling – het geeft me inspiratie en ruimte om te focussen. Even loskomen van mijn huishouden en verplichtingen als moeder; even de focus op mijzelf zonder ruis. 

Op zoek naar een sparringspartner?

"Here's to strong women. May we know them.
May we be them. May we raise them"
- Author Unknown -
Reizen
In 2013 zijn we verhuisd naar onze ideale vakantiebestemming, Noordwelle in Zeeland. Er waren genoeg redenen om het niet te doen: het was crisis, ver van onze familie... Toch hebben we de keuze gemaakt om te GAAN. Waarom? Omdat wonen op de plek waar je het liefste wil zijn, je leven rijker maakt. Doordat we wonen op een voor ons ultieme plek, is vakantie bijzaak. Dat wil niet zeggen dat we er niet van genieten. We gaan graag naar mooie bijzondere plekjes. Voor ons geen luxe resorts of hotels maar genieten van 'the simple life'. Mooie reisjes die we reeds gemaakt hebben zijn Varberg/Zweden (woningruil), Hvide Sande/ Denemarken, Porto Pollo/ Sardinië, Tarifa/Spanje, Leucate/ Frankrijk en Naxos Griekenland en more to come..... Af en toe een tripje naar de sneeuw maakt mij ook ontzettend gelukkig. Ik ben geen talent, maar wat kan ik genieten van snowboarden!
Lifestyle
Daily Joy & Focus is voor mij een lifestyle en ik trek het door in al mijn gewoontes. Mijn doel 10 jaar geleden was 'optimale gezondheid'. En momenteel heb ik die. Mijn klachten zijn weg en ik gebruik geen medicatie. Geluk? Nee, dat denk ik niet, dagelijks maak ik hele bewuste keuzes die niet per definitie makkelijk zijn. Deze hebben betrekking op mijn werk, beweging, voeding, slaap en mindset. Door te leven met Daily Joy & Focus en te kiezen voor de dingen die je dichter bij je 'life goals' brengen, wordt je leven leuker, mooier, lichter en is er dagelijks ruimte voor groei. Minder stress en meer genieten.
FOTO'S
The 'things' I love most!


Funnel Connected Website Template via Ementes.

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaringGebruiksvoorwaarden